Vi skriver professionelle tekster for dig

Tekster er ikke bare tekster for os. Velskrevne tekster gør en forskel for brugerne, hvilket i sidste ende betyder konvertering og kroner/øre for dig. Vi skaber tekster, der er troværdige for både din virksomhed og for dine brugere. Vi går analytisk til værks og gennem en dialog med dig og en gennemgang af din forretning, skaber vi tekster der sælger, fænger og oplyser. Vi kan forfatte tekster til alle genrer, brancher og formål.

Læs mere om hvordan vi skaber fængende tekster her.

Tekstforfatningseksperter er på sagen

Tekstforfatning er en disciplin, som vi har forfinet gennem mange års erfaring. Det er også på baggrund af vores erfaring samt konstante søgen efter, hvordan de perfekte tekster er opbygget, der gør os i stand til at levere de bedste og mest optimale tekster til dig og din forretning. For os, og vores tidligere og nuværende kunder, har det været en god kombination, og har helt sikkert været med til at skabe de gode resultater.

“Gennemarbejdede, fængende og kreative tekster skaber troværdighed omkring dit produkt eller service.”

En af de andre årsager til, at vi har tilfredse kunder, er den, at vi er lydhøre overfor dine ønsker. Har du et bestemt ønske eller mål, viser de retningen for de tekster, som vi producerer til dig. Vi omskriver gerne eksisterende tekster og optimerer dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem der allerede ligger på din hjemmeside. Det er på ingen måde en hurtig opgave, der bare skal løses, når vi skaber gode tekster til dig. Vi sætter derimod en ære i at forfatte tekster, der gør en forskel.

Vores tekster er:

 • Unikke hver eneste gang
 • Datadrevet
 • Kreative, fængende og spændende
 • Fejlfri og gennemarbejdede

Det betyder, at dine brugere og potentielle kunder bliver mødt af en hjemmeside, der virker professionel og troværdig. Det er altafgørende for dit image og for din forretning. Vi hjælper dig gerne med at skabe rammerne for din forretning i form af professionelle tekster.

Vi skriver alle former for tekster:

 • Nyhedsbreve
 • Blogindlæg
 • CSR
 • Kategoritekster
 • Produkttekster
 • Tekster til din hjemmeside
 • SEO optimerede tekster

Tag derfor gerne fat i os hvis du mangler hjælp til en tekstopgave. Ingen opgaver er for store eller for små.

Unikke tekster hver gang

Hver tekst vi skaber, er unik. Det har afgørende betydning i forhold til din placering på Google, men det er også helt afgørende for dig og din forretning. Din forretning er nemlig unik, også selvom mange andre sælger det samme produkt. Der hvor vi skiller os ud fra andre er ved at lave unikke tekster, der får din virksomhed til at skille sig ud blandt de andre. På den måde går det op i en højere enhed, og vi er først tilfredse, når du oplever succes med dit site.

Skriver du dine egne tekster uden at have kompetencerne eller tiden, kan man fristes til at kopiere fra konkurrenten. Det kan ikke betale sig, da Google vil straffe ens site. Der må aldrig forekomme duplikerede tekst eller paragraffer på ens hjemmeside. Idet vi ikke laver andet end at skrive og forfatte tekster, kan du være sikker på, at vores tekster er helt unikke her gang.

Vi går altid systematisk og analytisk til værks, når vi skal skrive en række unikke tekster til dig. Det betyder, at der er datadrevet evidens bag de teknikker og søgeord, som vi bruger. Vi bruger mange forskellige værktøjer, når vi skal skrive en fængende og god tekst i højeste kvalitet. Vi bruger naturligvis vores erfaring, og dernæst bruger vi rigtig meget tid på at researche netop din genre eller branche. På den måde kan vi levere overbevisende og troværdige tekster, som bliver taget godt imod af dine kunder og brugere. 

Storytelling sælger og skaber troværdighed

Storytelling har længe været på alles læber. Og det er med god grund. For tekstforfatning er mere end bare at skrive en række sætninger. Der skal skabes en kontekst, et formål med teksten og et salgsargument – og alt sammen skal pakkes ind på en passende måde. Her er storytelling et godt greb.

Med den rette teknik fortæller vi nemlig din historie på en måde, der appellerer til din målgruppe. Storytelling handler om at skabe de rigtige følelser, så brugerne er købsparate. Hvis de føler en samhørighed med dig og føler, at de kan bruge dine produkter eller services, så er de parate til at købe noget hos dig. Men hvordan skaber man følelser hos brugerne gennem en tekst?

 • Vi taler ind i de udfordringer som din målgruppe står overfor
 • Vi viser hvordan din forretning ser ud, hvilket skaber troværdighed og autenticitet
 • Vi skaber relationer til din målgruppe

Vi følger konstant med udviklingen og vi har efterhånden opbygget en lang række kompetencer inden for de forskellige discipliner inden for kommunikation og marketing. Derfor kan du stole trygt på, at vi yder vores bedste, når vi producerer for dig. Er teknikken brugt korrekt, har det ofte en stor positiv effekt på kunderne eller brugerne på dit site. Det appellerer til dem og gør alle emner og områder interessante for de kunder, der leder efter den vare eller den service, som du tilbyder.

Samtidig er det et godt værktøj til at skabe værdi omkring dit produkt eller din service. Måden hvorpå vi bruger storytelling er nemlig ved at skabe en positiv og værdifuld fortælling i tekster, så indholdet bliver mere inspirerende, mindeværdig og fængende. Det er nemmere for brugerne at huske på noget, man har læst eller set, hvis indholdet har gjort et indtryk og dermed har sat sig fast på hukommelsen. Det sikrer vi at det gør.

En kvalitets tekst der flugter med din forretning

Gennem en dialog og grundig kommunikation med dig skaber vi et tekstunivers, der flugter med din forretning og dine mål. Vi skaber høj kvalitet i teksterne ved at bruge fakta, troværdige kilder og fagsprog. Den høje kvalitet ses tydeligt og alle dine tekster bliver gennemarbejdet. Det betyder også, at sproget, ordlyden og the tone of voice går igen igennem alle dele af din hjemmeside, hvor vi har skabt dine tekster. Dermed sikrer vi den famøse røde tråd på tværs af hele din hjemmeside, således vores tekster stemmer overens med det resterende indhold.

Vi analyserer og gennemgår de tekster, som du allerede har skrevet, hvis du har nogen eksisterende liggende. Ellers bruger vi det kendskab, som vi får til at skabe den helt rette stemning.

Tekstforfatning er ikke kun for dig, der ikke gider eller har tid til at skrive tekster selv. Det er også for dig, der har brug for, at teksterne sidder lige i skabet. For teksterne danner rammerne om din virksomhed. Det er blot et af de elementer, der skal skabe den helt rigtige oplevelse for kunderne eller brugerne, når de besøger dit site. Derfor kan det være en oplagt løsning at få nogen professionelle tekstforfattere, som os, til at gøre det hårde rugbrødsarbejde.

Datadrevet tekstforfatning til alle områder

Fordi vi er specialister, og vi tidligere har arbejdet med stort set alle områder, genrer og brancher, så kan vi også producere de helt rette tekster for dig. På baggrund af data om din branche, dine produkter, din målgruppe og dine mål formulerer vi teksterne, så de flugter med din forretning. Vores tekstforfatning afspejler dine produkter, din service og ikke mindst din virksomhed. Uanset hvilken tekst vi formulerer for dig, kan du være helt sikker på at vi har brugt vores viden og ekspertise, så du ender ud med det bedste produkt.

Vi er alle specialister indenfor hvert vores område og derfor komplementerer vi også hinanden rigtig godt internt. Det er naturligvis kun positivt for din virksomhed. Vores videndeling er den måde, vi sikrer, at de mest kompetente medarbejdere tager sig af netop dine tekster. 

Læs også mere om hvilke typer af tekster eller services, som vi også kan tilbyde dig. Leder du efter én, der kan skrive SEO-optimerede tekster til dit site, så er du også kommet til det helt rette sted. Vi er nemlig eksperter i at skrive kreative, troværdige tekster ud fra en grundig søgeordsanalyse. De SEO-optimerede tekster hjælper din virksomhed til tops på Google, hvilket betyder mere synlighed og flere besøg, der bliver konverteret til salg.

Har du brug for tekstforfatning til blogs eller nyhedsbreve, kan vi også tilbyde copywriting hertil. Vi har også medarbejdere der er specialister indenfor det område. Ved at bruge en copywriter er du sikker på, at du kan levere de blogindlæg eller skrive de kommentarer som du har sat dig for. Vi hjælper dig med al tekstforfatning og hvad dertil hører.

Vil du have tekster der skaber værdi?

Lad os tage en uforpligtende snak der kan løfte din virksomhed. Tøv ikke med at kontakte os, det kan være dyrt at lade være.